معاونت غذا و دارو

معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان به ریاست جناب آقای دکتر هوشنگ جعفر پور با 5 حوزه مدیریتی فعال شامل مدیریت نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی، مدیریت دارو و مواد مخدر،مدیریت تجهیزات پزشکی،مدیریت آزمایشگاه مواد غذایی ، مدیریت تحقیق و توسعه  و حدود 40 کارخانه و کارگاه تولید مواد غذایی و بهداشتی و 29 واحد داروخانه تحت نظارت خود ،در حال خدمت رسانی به هم وطنان عزیز در حوزه شهرستان های لارستان و خنج می باشد.

dr-jafarpour

اهداف

  • ارتقای سطح سلامت جامعه
  • افزایش سطح امنیت غذا
  • افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات
  • افزایش فرایند تحقیقات كاربردی در عرصه کاری

استراتژی ها

  • ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو
  • بهبود مهارت های فنی در زمینه های کیفیتا
  • تقویت واحد پژوهش و ارتقاء کیفی اطلاع رسانی
  • اعمال نظام پایش، نظارت و ارزیابی

چشم انداز

  • ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو
  • ایجاد مركز آزمایشگاههای مرجع كنترل غذا و دارو
  • ارتقاء فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو
  • پاسخگویی به انتظارات مردم و ارتقاء رضایتمندی

اخبار و رویدادها

انتشار کتاب “اثرات روانشناختی یک اپیدمی کشنده، آنچه در کووید ۱۹ رخ داد” با همکاری کمیته انتشارات دانشکده علوم پزشکی لارستان

کتاب "اثرات روانشناختی یک اپیدمی کشنده، آنچه در کووید ۱۹ رخ داد" با همکاری کمیته انتشارات دانشکده علوم پزشکی لارستان توسط حامد دلام، دکتر محمدرفیع بذرافشان و احمدرضا عیدی و ...
بیشتر بخوانید

دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان

حوزه معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی

0

نیروی شاغل

0

واحد تحت پوشش

0

داروخانه تحت پوشش